Сайт http://zno.osvita.ua/ створено для проходження тестів ЗНО он-лайн та підготовки майбутніх абітурієнтів для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, створений провідним українським освітнім інтернет-ресурсом Освіта.ua.

На сайті «ЗНО онлайн» розміщені тести, що складали абітурієнти під час зовнішнього незалежного оцінювання 2009 - 2019 років, а також варіанти тестів, що пропонувались вступникам до вищих навчальних закладів України під час пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2009-2019 років.

У розділах розміщені тести ЗНО онлайн з української мови і літератури, історія України, математики, географії, біології, фізики, хімії, англійської мови, що були запропоновані для виконання абітурієнтам під час основних та додаткових сесій зовнішнього незалежного оцінювання, а також варіанти тестів, що пропонувались абітурієнтам під час пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

Під кожним завданням у тестах ви знайдете посилання на опис правильного виконання завдання та схему його оцінювання.

Спосіб виконання всіх завдань у запропонованих тестах ЗНО онлайн з української мови і літератури, історія України, математики, географії, біології, фізики, хімії, англійської мови максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що пропонується абітурієнтам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО.

Після виконання всіх тестів вам будуть надані правильні відповіді на всі завдання та розраховано ваш результат у тестових та рейтингових балах.

Після завершення тесту буде зазначено час, який ви витратили на його виконання. Ви можете завершити тест достроково натиснувши відповідну кнопку поряд із кожним завданням.

Також, за останнім посиланням у списку тестів на цій сторінці, ви можете відкрити повний список всіх тестових завдань зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, історія України, математики, географії, біології, фізики, хімії, англійської мови. У цьому варіанті проходження ЗНО онлайн ви отримуєте правильну відповідь на кожне завдання відразу після його виконання.

Більше інформації про проведення зовнішнього оцінювання ви можете отримати на сайті Освіта.ua та сайті Українського центру оцінювання якості освіти. А також на сайті Херсонського РЦОЯО


Кiлькiсть переглядiв: 877

Коментарi

  • asstar90z0pn

    2016-12-14 08:56:40

    [url=http://avalide.us.com/]avalide online[/url] [url=http://atenololchlorthalidone.us.com/]atenolol chlorthalidone[/url] [url=http://buyphenergan.us.com/]phenergan[/url]...

Новини

Календар

Попередня Квітень 2018 Наступна
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Опитування

Хто відвідував наш сайт?