/Files/images/shkola/index.png

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання (далі – пробне тестування) проводиться з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

Особи, які зареєструються для участі в пробному тестуванні, матимуть можливість:

  • ознайомитись із стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року;
  • виконати пробний тест та попрактикуватися в заповненні бланків відповідей;
  • навчитись ефективно розподіляти час;
  • отримати правильні відповіді та дізнатися результат за допомогою спеціального сервісу, що буде розміщений на сайті Українського центру оцінювання якості освіти;
  • психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;
  • оцінити власний рівень навчальних досягнень.

Пропонуємо ознайомитися з враженнями учасників та коментарями організаторів пробного тестування 2016 року в сюжеті.

Реєстрація осіб для участі в пробному тестуванні триватиме з 10 до 31 січня 2017 року.

Пробне тестування відбудеться:

1 квітня – з української мови і літератури;

8 квітня – з англійської, німецької, іспанської, французької, російської мов, біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії.

Максимальна кількість навчальних предметів, які особа може обрати для проходження пробного тестування, – два: українська мова і література та один із навчальних предметів, тестування з яких проводиться 8 квітня.

Реєстрацію учасників здійснюють регіональні центри оцінювання якості освіти.

У реєстраційній заяві має бути вказана така інформація про особу: прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, місце проживання, контактний телефон, електронна адреса (за наявності), перелік навчальних предметів із зазначенням мови, якою особа бажає отримати завдання пробного тесту, населений пункт, де особа буде проходити пробне тестування (обраний з установленого регіональним центром переліку).

Пробне тестування проводиться за кошти фізичних та юридичних осіб. Реєстрація для участі в пробному тестуванні вважається завершеною після надходження коштів для оплати послуг із проведення пробного тестування з обраного(их) особою навчального(их) предмета(ів) на рахунок регіонального центру, зазначеного у квитанції, що формується одночасно з реєстраційною заявою.

Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Результати пробного тестування не використовуються для оцінювання рівня навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти та для конкурсного відбору на навчання до вищих навчальних закладів.

Детальна інформація про проведення пробного тестування та вартість послуги розміщена на сайті регіонального центру, на території обслуговування якого особа бажає проходити пробне тестування.

Кiлькiсть переглядiв: 656

Коментарi

Новини

Календар

Попередня Грудень 2018 Наступна
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Опитування

Хто відвідував наш сайт?